Настрій
|
Verfuhrer | Дата: П`ятниця, 19.10.2007, 17:01 | Сообщение # 1 |
Respect
Статус: Offline
| Тут про наші думки,настрій і фсе таке... Добавлено (Сегодня, 17:01) --------------------------------------------- От мені зараз,наприклад,чогось сумно...Погода,мабуть,така...
Геніальність міститься у простоті!
|
|
| |
|
Eugen | Дата: П`ятниця, 19.10.2007, 20:33 | Сообщение # 2 |
Друган
| настрій-КУЛ. наварив супчику. от зараз доїм і буде ще краще!
!Каждому своё! ICQ - 37732991 Mail - E_Marianov@mail.ru -=- PreveD MedveD -=-
Сообщение отредактировал Eugen - П`ятниця, 19.10.2007, 20:33 |
|
| |
|
Verfuhrer | Дата: Субота, 20.10.2007, 16:46 | Сообщение # 3 |
Respect
| Quote (Eugen) настрій-КУЛ. наварив супчику. Цікаво,який у тебе настрій,коли ти,наприклад,якусь качечку приготуєш з яблуками запечену?Мабуть,супер-мега-вау...Ну і фсе таке?!
|
|
| |
|
Eugen | Дата: Субота, 20.10.2007, 17:03 | Сообщение # 4 |
Друган
| Quote (Verfuhrer) якусь качечку приготуєш з яблуками запечену?Мабуть,супер-мега-вау...Ну і фсе таке?! Ти вегетаріанець?......
|
|
| |
|
Verfuhrer | Дата: Субота, 20.10.2007, 18:11 | Сообщение # 5 |
Respect
| ну,по-перше,вегетаріанка... ...Яка з мене вегетаріанка?!... а ти що,вегетаріанець?!
|
|
| |
|
Eugen | Дата: Субота, 20.10.2007, 21:21 | Сообщение # 6 |
Друган
| Та ні, мені просто здалося що ти засуджуєш приготування Качічок А настрій взагалі від їжі мало залежить, сам процес її приготування досить приємний, ослобливо в гуртожитку. коли 10 чоловік на кухні.......а от сьогодні настрій "САкСС".
|
|
| |
|
Verfuhrer | Дата: Неділя, 21.10.2007, 13:33 | Сообщение # 7 |
Respect
| Quote (Eugen) здалося що ти засуджуєш приготування Качічок Дуже навпаки!) Quote (Eugen) процес її приготування досить приємний тоді,коли смачно виходить))) Quote (Eugen) а от сьогодні настрій "САкСС". А що так? Як у вас в КиЙові погода?!
|
|
| |
|
Eugen | Дата: Неділя, 21.10.2007, 14:04 | Сообщение # 8 |
Друган
| Quote (Verfuhrer) Як у вас в КиЙові погода?! Дощ вчора лив пів дня....... + захворав+ сам сидів вдома....а так загалом ве норм
|
|
| |
|
Verfuhrer | Дата: Неділя, 21.10.2007, 17:41 | Сообщение # 9 |
Respect
| Яфно...Ну ти лікуйся і не хворій!
|
|
| |
|
rigiy20 | Дата: Вівторок, 23.10.2007, 10:10 | Сообщение # 10 |
Новачок
| Рятуйте!!! Зовсім немає настрою... Після повернення з Києва ні разу не виспався, та й столиця не викликала "ВАУ"... Так місто як місто, є пару цікавих місць, Але в загальному не відходя від норми... Що ви думаєте про Київ??? Може перше враження неправильне???
|
|
| |
|
AnJei | Дата: Вівторок, 23.10.2007, 10:18 | Сообщение # 11 |
Злой Модератор
| Quote (rigiy20) Після повернення з Києва ні разу не виспався, та й столиця не викликала "ВАУ"... Так місто як місто, є пару цікавих місць, Але в загальному не відходя від норми... Що ви думаєте про Київ??? Те що в тебе немає настрою , це ще не привід гнати на мою ( та й твою теж) Батьківщину !!!! За пару годин, та ще й сонним та голодним не можна судити про місто, яке ти побачив. Так можна сказати і про Париж, і про Прагу, і Львів ... Щоб побачити місто треба час !!!! Те саме можуть сказати і кияни про Добровеличківку ! Алеж ти не хочеш сказати що в нас немає гарних місць !!!!
Я состою из противоречий и крайностей. Попробуй меня не любить и ты меня возненавидишь.
|
|
| |
|
Eugen | Дата: Вівторок, 23.10.2007, 12:30 | Сообщение # 12 |
Друган
| Quote (AnJei) це ще не привід гнати на мою ( та й твою теж) Батьківщину Я вже другий рік в Києві, це досить мало, але при відвідуванні мною навіть іншого району, у мене викликає ... Я нікого не хочу обідити, я сам такий, але ми настільки відстаємо від цивілізації(я про село), у нас навіть нема достойного місця щоб ввечері відпочити, без пива сигарет і алкаголіків.......просто культурної програми взагалі немає. А вас з криками на швидкості світла прогнали по мінімальних надбаннях Києва, тому що я також колись їзив на таку ж екскурсію і я з впевненістю можу сказаьти де ви були. І на мою думку така екскурсія не для молоді, тому Сергій ти не правий.
|
|
| |
|
rigiy20 | Дата: Вівторок, 23.10.2007, 17:45 | Сообщение # 13 |
Новачок
| А що б ти запропонував для молоді у Києва ( як екскурсія)... Що тебе там найбільше притягує??? Quote (Eugen) Сергій ти не правий. Та я про це знаю, що в Києві багато переваг, але мене нічого з побаченого не вразило... Хіба що музей бойової техніки... А ти там був??? Quote (AnJei) Те саме можуть сказати і кияни про Добровеличківку ! Алеж ти не хочеш сказати що в нас немає гарних місць !!!! У нас є гарні місця, але для нас вони гарні за відсутності інших... Так я не досить активний патріот і я знаю що хочу жити в місті... А відпочивати десь в такому районі як наший: тиша, спокій... А ви патріоти???
|
|
| |
|
Lord | Дата: Вівторок, 23.10.2007, 19:01 | Сообщение # 14 |
Respect
| Я ПАТРІОТ!!!! Я бував в місті Оттава, і скажувам, що екскурсія фігня, я там іздив на 3 екскурсії, і нічо хорошого ДЛЯ СЕБЕ не побачив. А другого дня я пішов пішком по городу (даунтауну) і нагуляв за цілий день так, шо ... не важно.Quote (AnJei) але при відвідуванні мною навіть іншого району помоему фішка в том, шо тобі його не Галина Михайлівна показувала, як Сірьогі, а сам, або зі знакомими. Воно так набогато прокольнєй)
Царь-батюшка, татары пришли... Мзду просят! - Мзду?! Пиши мой указ... Дать татарам мзды!
|
|
| |
|
Прокурор | Дата: Вівторок, 23.10.2007, 19:40 | Сообщение # 15 |
Друган
| прикольніше то прикольніше но якщо тебе постояннопідганяють не дають даже 5 минут постояти на одном місті то хоть ти з друзями чи сам а цікавого в цьом всеодно нічого не побачиш!
Шутка должна быть как понос - резкой и неожиданной!
|
|
| |